InfoTrade is de specialist in Automotive Marketing

InfoTrade is ontstaan vanuit de autoleasing Marktplaats LeaseTrader. Daardoor is het niet meer dan logisch dat onze grootste kennis en ons hart ligt bij Automotive. De stap naar specialisatie in automotive marketing is voor ons altijd de meest logische geweest.

30% van de klanten van InfoTrade is actief in de automotive sector.
Om maar een aantal voorbeelden te noemen:

  • Leasemaatschappijen (groot & klein)
  • Autodealerbedrijven
  • Autobedrijven
  • Toeleveranciers
  • Dataleveranciers, etc.

Onze zusterbedrijven LeaseTrader en LeaseVergelijker realiseren samen meer dan 100.000 bezoekers per maand! Daar zijn we trots op en gunnen u precies hetzelfde. Interesse? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Kennis van de Customer Journey

Kopen of leasen van een auto? Wij weten inmiddels welke weg een (potentiële) koper aflegt voordat er een besluit wordt genomen. Deze informatie, samen met de onze marktkennis, geeft voor u het beste digitale resultaat om bezoekers op uw website te houden. Want we willen toch allemaal dat een bezoeker uiteindelijk een daadwerkelijke klant wordt. Doordat een klant al goed geïnformeerd is na zijn/haar bezoek op de website, zal de beslissing gemakkelijker zijn.

Uiteindelijk draait het om de klant! De klant die we graag duidelijk willen informeren, willen behouden en willen ontmoeten.

Google cijfers en onderzoeken

Wij werken nauw samen met Google die ons continue van cijfers en onderzoeken voorziet m.b.t. de automotive markt.

We werken op online gebied samen met online publishers en maken gebruik van elkaars kennis en soms ook data.

 

Cookie Sharing Network

Zo hebben we een cookie sharing network opgezet. Waardoor onze automotive klanten in staat zijn heel gericht te adverteren in specifieke (niche) doelgroepen.

Als Google Ads specialist weet InfoTrade dat het beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes zeer arbeidsintensief is. Google voegt regelmatig functionaliteiten toe en wijzigt af en toe instellingen. Daardoor zijn actuele kennis en gestructureerd beheer essentieel.

Social Media Campagnes

We adverteren op alle gangbare platformen zoals

  • Google
  • YouTube
  • Facebook
  • Bing
  • LinkedIn

Bijvoorbeeld: Een slimme Facebook campagne, Remarketing met een pakkende YouTube video of een hoog converterende Google Ads campagne? InfoTrade heeft de ervaring en barst van de ideeën die wij graag samen met u bespreken en realiseren.

Dynamische Remarketing

Voorbeeld van een effectieve automotive marketing campagne:
Een persoon heeft interesse in een bepaalde auto en bezoekt gedurende zijn oriëntatieproces uw website. Omdat er op uw website een speciale code is geplaatst ziet de gebruiker na zijn bezoek advertenties met de bekeken auto op andere websites verschijnen. Ook ziet deze persoon op Facebook de bekeken auto en vergelijkbare aanbiedingen. Dit noemen we dynamische remarketing.

Omdat wij de gegevens van een CRM systeem koppelen aan campagne gegevens, zijn wij, voor bijvoorbeeld leasemaatschappijen in staat om het rendement per rijdende leaseauto te achterhalen. Met deze kennis kan de digitale marketing strategisch ingepland worden om de beoogde doelen (bijvoorbeeld omzet) te realiseren.

 

Automotive + online marketing = InfoTrade

Bent u actief in de automotive markt en heeft u interesse in media-inkoop en online marketing? Wij zijn een no-nonsense organisatie met ons automotive hart op de juiste plaats. Bekijk onze speciale Automotive Marketing website of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of advies met een van onze automotive specialisten!

 

Afspraak maken?

InfoTrade

✔️ Specialisatie in automotive

✔️ Afspraak is afspraak

✔️ Pro actief