Adverteren via een succesvolle Google Ads campagne

Wil je meer naamsbekendheid opbouwen? Meer leads generen? Een advertentie via Google Ads zorgt voor dat resultaat. Toch kan zo’n campagne opzetten en beheren lastig zijn. En dat is het moment dat je ons inschakelt!

Onze specialisten bij InfoTrade helpen jou graag verder met Google Ads. Wij zijn Google Premier Partner en dat biedt veel voordelen voor jou en je website!

Google Ads campagne opzetten?

Google Ads is één van de meest succesvolle manier om te adverteren. In de praktijk komen we helaas wel is campagnes tegen waarmee door onwetendheid veel irrelevante bezoekers worden gegenereerd die niets opleveren. Voor die bezoekers betaal je Google echter wel! Een Google Ads campagne opzetten luistert daarom nauw.

Wij kunnen een volledige (internationale) campagne opzetten bij Google Ads. Dit houdt o.a. in:

  • Samenstellen van duizenden relevante zoekwoorden
  • Uitsluiten van irrelevante zoekwoorden
  • Schrijven van verschillende effectieve advertentieteksten
  • Continu meten en analyseren van de resultaten

Tijdens het beheer gaan wij altijd uit van het principe ‘meer voor minder’. Dit houdt in dat wij streven naar meer gerichte bezoekers binnen je budget. Omdat de prestaties van de campagnes afhankelijk zijn van diverse factoren, vergt een succesvolle campagne doorgaans intensief beheer. Uiteindelijk streven wij naar zo laag mogelijke kosten per conversie.

Heb je al een campagne, maar weet je niet of je er alles uithaalt? Vraag een Google Ads Review aan bij ons of kijk of Google Shopping advertising ingezet kan worden voor jouw bedrijf!

Een volledige campagne is al opgezet voor een eenmalig bedrag vanaf € 750,-. Beheer en optimalisatie van jouw Google Ads campagnes kan vanaf € 95,- per maand (exclusief de kosten die Google rekent voor de bezoekers aan je website).

Al een Google Ads campagne opgezet?

Al een Google Ads campagne opgezet, maar nog niet het gewenste resultaat? Ook daar kunnen wij je verder bij helpen. Ooit aan Remarketing gedacht? Bij Remarketing denk je ook aan je voormalige bezoekers van je website. Die weten van jou bestaan af en zijn al geïnteresseerd in wat je aanbiedt. Nu nog ervoor zorgen dat ze ook daadwerkelijk bij jou gaan converteren.

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Bel ons op 023 540 6085 of stuur een bericht via het contactformulier.