Haal ik voldoende rendement uit mijn campagne? Betaal ik niet teveel voor sommige clicks? Gebruik ik teveel, of juist te weinig zoekwoorden? Haal ik het maximale uit mijn advertentieteksten? Vraag een Google Ads review aan en krijg deze vragen beantwoord!

Om je te helpen met het beantwoorden van deze vragen, bieden wij een gratis Google Ads review aan door een erkend Google Ads Specialist. Met behulp van een Google Ads review krijg je een goed inzicht in de kwaliteit en resultaten van je campagnes. Daarnaast geven we je ook gelijk advies over de optimalisatie en kansen van die campagnes.

Wij kijken bij het maken van een Google Ads review o.a. naar het volgende:

  • De structuur van de campagnes.
  • De instellingen van de campagnes.
  • De gekozen zoekwoorden.
  • De kosten van de kliks op je advertenties (CPC).
  • Het doorklikpercentage van advertentie naar website (CTR).
  • De inhoud en opmaak van de advertentieteksten.
  • De pagina’s waar de advertenties naar verwijzen.
  • Andere zaken die invloed op de resultaten kunnen hebben.

Door hier inzicht in te krijgen, haal je alles uit je campagne en weet je wat de volgende stap moet zijn. Converteren is het uiteindelijke doel, maar de weg er naartoe maakt of breekt dat je dat doel kunt behalen.

Ook zo’n Google Ads review aanvragen?

Om onze gratis review aan te vragen voor je Google Ads account, hoef je alleen maar het contactformulier op deze pagina in te vullen en wij regelen de rest voor je.

Nadat onze specialisten een Google Ads review hebben gemaakt, ontvang je van ons een overzicht dat inzicht geeft in de status van je campagnes. Natuurlijk is het mogelijk om deze resultaten door te laten voeren door ons. En er zijn meerdere mogelijkheden om je Google Ads campagnes te (blijven) optimaliseren, denk bijvoorbeeld aan Remarketing. Het is namelijk een on-going proces en dat vergt veel van je tijd. Die tijd kan vrij komen, als je ons inschakelt! Onze Google Ads specialisten zorgen voor het beste resultaat voor jouw website.

Mocht je nog vragen hebben, bel ons gerust op 023 – 540 6085 of stuur een bericht via het contactformulier.