Als webshop is de inzet van Google Ads niet meer weg te denken uit je marketingstrategie. Onze specialisten kunnen voor jou een Google Ads strategie ontwikkelen dat volledig op jouw webshop is afgestemd. En we zorgen ervoor dat het maximale uit je campagnes wordt gehaald!

Google Ads voor je webshop: wat komt er allemaal bij kijken?

Een volledige campagne opzetten in Google Ads komt veel bij kijken. Je advertentieteksten moeten geschreven worden en effectief zijn. Alle relevante zoekwoorden moeten samengesteld worden en niet relevante moeten uitgesloten worden. En als de campagne loopt, moet deze continue gemeten en geanalyseerd worden. Staat het zweet je inmiddels op je voorhoofd? Geen zorgen, wij nemen graag deze werkzaamheden van je over.

Een volledige campagne op maat is al opgezet voor een bedrag vanaf € 750,- (eenmalig te betalen). Het beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes kan vanaf € 95,- per maand (dit is exclusief de kosten die Google rekent voor website bezoekers).

Als webshop is dit niet het enige adverteren wat je kunt inzetten. Ook Facebook adverteren of Instagram helpt je jouw bereik en naamsbekendheid te vergroten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Google Shopping

Als eigenaar van een webshop wil je graag opvallen tussen alle andere webshops. Daarvoor is Google Shopping een uitkomst. Naast je advertentie met tekst, kun je er ook beeld bij plaatsen. Dit wordt naast de zoekresultaten getoond en je vergroot daarmee je zichtbaarheid bij die zoekresultaten.

En vergeet Mobile Advertising niet. Zichtbaar zijn op alle devices is steeds belangrijker tegenwoordig en kan het verschil maken of iemand bij jouw webshop wat bestelt of bij een andere webshop die wel een responsive webshop heeft. En vergeet niet om ook in één oogopslag een call-to-action zichtbaar te hebben staan!

En de klanten die je webshop al hebben bezocht, kun je ook bereiken via Google Ads branding. De mensen die al wat in hun winkelmand gelegd hebben, maar nog niet hebben afgerekend, kun je targeten en net die extra duw in de rug geven om toch een aankoop te doen.

Bing

Wil je met je webshop ook adverteren op Bing? Dat kunnen wij ook voor je regelen. Je hebt een extra bereik en je hebt weinig concurrentie!

Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw webshop bekend te maken bij je online doelgroep en je conversies te vergroten en daar weten wij wel raad mee.

Meer weten of heb je vragen? Of wil je de mogelijkheden bespreken? Bel ons op: 023 540 6085 of stuur een bericht via het contactformulier.