Nederlandstalige Outsourcing

Door de krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven verstandig om bepaalde processen te outsourcen of uit te besteden. Er zijn simpelweg niet voldoende mensen beschikbaar om ook nog innovatief en flexibel te blijven. Het uitbesteden van bijvoorbeeld data input, email beantwoording, prijzen vergelijken en kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat uw eigen medewerkers tijd hebben om te doen waar hun kracht ligt. Daarmee bespaart u kosten en zullen uw groeikansen vergroten.

Onze specialisten zijn er voor u
Bij de vestigingen van InfoTrade in Nederland en Suriname hebben wij een team met Nederlandstalige medewerkers die gespecialiseerd zijn in de arbeidsintensieve processen waar uw medewerkers niet of niet voldoende aan toe komen. Zij verstaan hun vak uitermate goed en wat nog beter is; ze kunnen niet wachten om u te helpen.

Uw identiteit blijft gewaarborgd
Ook uw bedrijf is uniek wat betreft uw bedrijfsfilosofie, de wijze van communiceren en de markt waarin u zich begeeft. Daarom werken wij altijd zoals u dat wilt, volgens uw normen en waarden. Met een gerust hart kunt u processen aan ons overlaten, wij zorgen voor de output die u voor ogen heeft.

Betrouwbaar en voordelig
Uiteindelijk gaat het erom dat u kunt doen waar u goed in bent. Bij InfoTrade kunt u de rest uitbesteden voor een voordelig tarief aan een betrouwbaar en toegewijd team.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven? Neem geheel vrijblijvend online of offline contact met ons op.