Eerder organiseerden we al een lease event bij Google voor directie en marketingmensen van leasemaatschappijen. Recentelijk hebben we weer samen met Google een event voor autobedrijven georganiseerd. Hiervoor hebben we samengewerkt met software aanbieder Autosoft, een van de grootste aanbieders van online en e-commerce diensten voor autobedrijven.

Cijfers en inzichten van Google

Boudewijn Elsenburg van Google liet de zaal zien hoe het oriëntatieproces van de consument die een auto gaat kopen veranderd is. Aan de hand van grote onderzoeken van Google in samenwerking met TNS werd duidelijk dat de consument zich volledig online oriënteert en dat dat zelfs doorloopt tot in de showroom.

Uiteindelijk werd ook ingezoomd op de Nederlandse markt en gekeken naar het gedrag van de Nederlandse autokoper, populariteit van merken en modellen, gebruik van mobiele telefoon en de verschillende kanalen.

Alle mogelijkheden overzichtelijk op een rij

Na de pauze heeft Wilbert Philippo, oprichter van InfoTrade, een uitgebreid inzicht gegeven in de mogelijkheden tot zichtbaarheid in de verschillende kanalen en stadia van orientatieproces. Wat kun je allemaal met Google maar ook met social media, YouTube, Linkedin etc.

Het werd de bezoekers duidelijk dat door de steeds snellere ontwikkelingen het steeds beter mogelijk wordt om de potentiele klant op het juiste moment met de juiste boodschap op de juiste plaats te raken.

Bekijk hieronder een korte impressie van het evenement:

 

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen of ook een event met ons organiseren voor jouw klanten? Neem contact met ons op!