In samenwerking met Sparkz Networking hebben wij een seminar over Online Marketing georganiseerd. Dit bij de prachtige locatie Orangie Elswout op het Landgoed Elwsout in Overveen. De seminar was georganiseerd voor de leden van Sparkz én voor ondernemers uit de regio.

Op het juiste moment in beeld

Wilbert Philippo vertelde deze dag aan grote groep geïnteresseerde ondernemers dat internet en mobiele telefoons niet meer weg te denken zijn uit de samenleving. Wilbert nam iedereen mee in de snel veranderende online wereld. Google, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, alle belangrijke kanalen zijn aan bod gekomen. Want waar jij, als ondernemer,  op het juiste moment op de juiste plek in beeld kan zijn bij jouw (potentiële) doelgroep was het onderwerp van de dag.

Van starter tot international

De bezoekers van deze seminar varieerde van startende ondernemers (met de vraag: “welke online marketing strategie moet ik hanteren als startende ondernemer?”), tot belissers van internationale ondernemingen die graag de volgende stap wilde maken. Door alle mogelijke online kanalen te bespreken en deelnemers te adviseren gingen alle deelnemers met een geslaagd gevoel naar huis.

Impressie van de dag

Bekijk hieronder een korte impressie van het evenement:

 

Heb jij ook interesse in een seminar of samenwerking met InfoTrade? Neem dan snel contact met ons op!