26 februari 2019

Bij InfoTrade geloven wij heilig in de “mobile first” gedachte door het toenemende aantal mobiele gebruikers en de enorme stijging van het aantal aankopen via mobiel. Door het gebruik van smartphones is iedereen nu 24/7 online. In zo’n snel groeiende en veranderende markt is het belangrijk dat je site goed ingericht is. Je wilt immers zichtbaar zijn én blijven en je wilt dat de eerste indruk van jouw bedrijf goed is.

Toename van mobiel verkeer

Consumenten gebruiken hun smartphone zo’n 180 minuten per dag, waardoor de grootste groei (54%) terug te vinden is in mobile shopping. Door in te spelen op deze toename door middel van het inzetten van online advertenties ben je de concurrentie voor. Niet alleen zorg je daarmee voor een goede online vindbaarheid, maar kun je door het goed inrichten van advertenties ook jouw doelgroep eenvoudig bereiken. Wij helpen je hier graag mee.

Stijging van mobiele aankopen

De stijging van het aantal mobiele aankopen zit hem voornamelijk in het gebruik van shopping apps, waarbij 91% van de Nederlanders van 15 jaar en ouder iets besteld. Het gaat hier om maar liefst 12,8 miljoen online shoppers! De stijging van mobiel gebruik ging in een kwartaal van 7% naar 12%. De verwachting is dat deze trend zich het komende jaar door zal zetten, dus het is nu tijd om hierop in te spelen, mocht je dit nog niet doen.

Mobile first

Het is belangrijk dat jouw website mobielvriendelijk is en een snelle en fijne gebruikerservaring biedt. De mobile first index van Google is inmiddels uitgerold en zonder geoptimaliseerde website voor tablet of mobiel ben je nagenoeg kansloos. Waar voorheen alleen gezocht werd op mobiel en de aankoop vervolgens op desktop werd gedaan, verandert dit in rap tempo.

Kansen voor online ondernemers

We kunnen het niet hard genoeg roepen: voor online ondernemers liggen de kansen voor het grijpen! InfoTrade begrijpt dat ondernemers al druk bezig zijn met ondernemen en het draaiend houden van hun bedrijf. Bedrijfsgroei valt prima te behalen door te investeren in online advertising voor mobiel en wij kunnen je daarbij helpen. Dan hou jij de ruimte om te ondernemen, terwijl wij je doelgroep benaderen met advertenties. Een win-win situatie waar je de vruchten van plukt.

Online advertising voor mobiel

Het is van groot belang om hier snel en innovatief op in te springen, zodat ook jij kunt profiteren van de enorme groei in mobiele aankopen. Samen met jou creëren wij kansen. Ondanks het feit dat wij in de digitale en online wereld werken geven wij de voorkeur aan een persoonlijk gesprek met jou, zodat wij jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Uiteraard zijn wij ook online heel goed bereikbaar, bijvoorbeeld via ons contactformulier. Voor het maken van een afspraak of voor een informatief gesprek zitten wij klaar op telefoonnummer 023 540 60 85.