Wie zijn wij?

In 2002 is oprichter Wilbert Philippo gestart met LeaseTrader. Doordat de online vindbaarheid bijzonder goed is, werd deze onderneming een groot succes. Omdat op lopende autolease contracten veel geld bespaard kan worden en er lopende contracten aangeboden worden.

Door het intensief toepassen van zoek machine marketing is dit een zeer succesvolle marktplaats. Een groot aantal bezoekers plus de juiste mix van vraag en aanbod maakt de formule tot een succes.

Vervolgens ontstond na de oprichting van LeaseTrader de specialisatie in internet- en zoekmachinemarketing. Zo is InfoTrade ontstaan en helpen wij in alle branches, bedrijven online te groeien.

Google Ads specialist

Doordat wij al heel vroeg met Google Ads begonnen (zelfs nog voordat dit officieel in Nederland geïntroduceerd werd) hebben wij enorm veel ervaring opgedaan. Daarbij is Wilbert Philippo één van de eerste “Google Ads” specialisten in Nederland! Iets waar wij enorm trots op zijn. Ook als bedrijf zijn wij Google gecertificeerd en officieel partner.

Contact met InfoTrade?

Wij blijven zowel persoonlijk als online graag in contact met onze klanten, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op de juiste wel in de online wereld. Voor een gesprek kun je bellen naar 020 244 5772, wij vinden het nog leuker om persoonlijk kennis te maken op ons kantoor in Amsterdam.