Duidelijke prijsstructuur

Bij InfoTrade hanteren we een duidelijke prijsstructuur. Je betaalt alléén voor het opzetten van de Google Ads campagne en de maandelijkse onderhoudskosten. Wij rekenen geen extra kosten per bezoeker!

Kortom: hiermee ben je ervan verzekerd dat wij op integere wijze een maximaal rendement uit je budget halen zonder bezoekers te genereren die niet tot je doelgroep behoren.

Maatwerk

Het maken van campagnes is natuurlijk maatwerk, afgestemd op je onderneming, je website en je businessmodel. Jij weet als geen ander wat er in de markt speelt en wij sparren hier graag met jou over.

Inzicht in je campagne

Een Google Ads review van je campagne geeft snel inzicht in de status van je campagne. Deze Google Ads review doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Met behulp van deze Google Ads review krijg je een goed inzicht in de kwaliteit en resultaten van je campagne.

Naast deze review ontvang je ook een rapport waarin wij advies geven over de optimalisatie van je campagne.

Volledige campagne vanaf €475,–

Een volledige campagne is al opgezet voor een eenmalig bedrag vanaf €475,- Dit is over het algemeen minder dan één advertentie in een (vak)blad. Deze investering is echter over een veel langere periode af te schrijven en levert je veel meer rendement op. De maandelijkse kosten zijn vanaf €95,- (exclusief de kosten die de zoekmachines rekenen voor de bezoekers aan je website).

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 023 5406085. Of stel je vraag via het contactformulier.