Blog

InfoTrade is altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Door de directe samenwerking met Google en door constant met Facebook en Google Ads te werken, zien wij als eerste de nieuwe updates. Sinds 2004 is InfoTrade dé marketing specialist en kan met haar kennis jou alles vertellen in onze blogs met de laatste ontwikkelingen. Je kunt onze blogs hier vinden.

Partner programma

InfoTrade werkt graag met jou samen als het gaat om Google Ads campagnes. We hebben namelijk een mooi partner programma dat interessant voor jou kan zijn! Lees hier meer over ons partner programma.

Over Google Ads

InfoTrade is sinds 2004 gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. InfoTrade heeft gecertificeerde Google Ads specialisten in huis en die beheren geheel handmatig alle campagnes. Hiermee kunnen ze dus snel inspelen op veranderingen in de markt of op het systeem van Google. En daarmee kunnen wij dus een maximaal rendement uit jouw Ads campagne halen. Meer weten? Lees hier alles over Google Ads.

Google Ads begrippenlijst

Wellicht tref je een hoop termen aan die vragen kunnen oproepen bij het (laten) beheren van je Google Ads campagnes. Daarom hebben wij een verklarende woordenlijst gemaakt voor je met de meest gebruikte en belangrijkste termen voor Google Ads en zoekmachinemarketing. Je kunt deze lijst hier vinden.

Tips voor een goed lopende Google Ads campagne

Bij het beheren van een Google Ads campagne is het belangrijk om zeer gestructureerd en gericht te werk te gaan. Het is een ideaal advertentieplatform, mits je de campagne goed kunt leiden. Hier vind je 25 tips die je een goede start geven bij het beheren van een (lopende) Google Ads campagne.

Wilbert Phillipo, oprichter en eigenaar van InfoTrade, legt in onderstaand filmpje kort uit hoe je meer rendement uit je Google Ads campagne kunt halen:

Waarom InfoTrade?

✔ Transparant en eerlijk
✔ Kwalitatief en betaalbaar
✔ We gaan voor uw maximale rendement
✔ Volledige online specialisatie
✔ Nationale en internationale campagnes
✔ Ervaring met Google Ads sinds 2004
✔ Maar ook met YouTube, Bing en Facebhttps://www.infotrade.nl/branches/ook

Meer weten over onze succesvolle cases, wie er in ons team zitten en in welke branches wij actief zijn? Neem gerust een kijkje!