Waarom InfoTrade dè Google Ads specialist is!

Haal alles uit jouw Google Ads campagne door het inschakelen van een erkend Google Ads specialist. Een Google Ads campagne kan voor jouw bedrijf namelijk veel rendement opleveren. Bij het beheren en opzetten van één of meerdere campagnes komt veel kijken.

Tijd en budget

Het is namelijk belangrijk om veel tijd te investeren in je Google Ads campagne. Maar ook moet er een budget voor vrijgemaakt worden. Zo kan je maximaal rendement halen uit je campagnes!

InfoTrade is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Onze gecertificeerde Google Ads Specialisten beheren geheel handmatig de campagnes. Hiermee kan dus snel worden ingespeeld op veranderingen in de markt of op het systeem van Google. En daarmee kunnen wij dus een maximaal rendement uit jouw Google Ads campagne halen.

InfoTrade: pioniers in Google Ads

Wij zijn direct met Google Ads begonnen, toen deze vorm van marketing in 2003 in Nederland werd geïntroduceerd. Hiermee is een schat aan ervaring opgebouwd, waar jij van kunt profiteren.

Voordelen Google Ads campagne

Een Google Ads campagne levert je een groot aantal voordelen op, waaronder:

  • De advertenties worden alleen getoond aan relevante bezoekers en potentiële klanten
  • Er komen meer bezoekers naar je website
  • Je kunt een maximaal rendement behalen, ook met een laag budget
  • Adverteren via Google Ads is een stuk goedkoper dan offline adverteren
  • Je kunt adverteren vanaf € 0,01 per klik
  • Je kunt altijd, overal en direct aanpassingen maken in je budget of
    advertenties.
  • De resultaten zijn goed meetbaar, in tegenstelling tot offline adverteren.

Google Ads Certified Partner

Binnen InfoTrade hadden wij begin 2005 als één van de eerste een erkend Qualified Google Ads Professional in huis. Naast de bedrijfserkenning ‘Google Ads Qualified Company’ hebben wij sinds 2010 ook de nieuwe erkenning ‘Google Ads Certified Partner’ gekregen. Als middelgroot bureau met een heel specifieke specialisatie kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven jouw Google Ads campagnes opzetten en beheren.

Wij helpen jou graag met:

Kijk voor verdere informatie onder onze diensten. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel ons dan op 023 540 6085.