Partner programma van InfoTrade

Werk je bijvoorbeeld bij een reclamebureau, webbureau of marketingadvies-bureau? Of houd jij je bij een andere organisatie bezig met de bedoeling de online advertising en marketing naar een hoger niveau te krijgen? InfoTrade werkt graag met je samen wanneer het gaat om Google Ads campagnes. We hebben namelijk een mooi partner programma dat interessant voor zowel  jou als jouw klant kan zijn!

Je kunt bij InfoTrade terecht voor:

 • Vragen over Google Ads
  Ter kennismaking ontvang je van ons een gratis antwoord of advies, wij hebben immers graag contact met jou.
 • Een Gratis Google Ads review van een lopende Google Ads campagne
  Je kunt van ons een gratis Google Ads review ontvangen die wordt gemaakt door één van onze erkende Google Ads Professionals. Met behulp van deze Google Ads review krijg je een goed inzicht in de kwaliteit en resultaten van de campagne. Naast deze review ontvang je bovendien ook een rapport waarin wij advies geven over de optimalisatie van de campagne.
 • Google Ads advies voor jouw klanten via het partner programma van InfoTrade.

Ons partner programma

Momenteel werken wij met twee varianten:

 • Je brengt rechtstreeks een klant aan bij InfoTrade.
  Je ontvangt hiervoor namelijk van InfoTrade een aantrekkelijke beloning. De kosten voor deze beloning komen uit het marketingbudget van InfoTrade en worden niet indirect aan je klant doorberekend. Jouw klant betaalt dus dezelfde tarieven als wanneer deze rechtstreeks een offerte via InfoTrade aangevraagd zouden hebben.
 • Je blijft je klant zelf adviseren.
  Wij maken een intranetomgeving voor je aan waarin wij volledige rapportages en adviezen plaatsen. Vervolgens voorzien wij deze van je eigen logo en contactgegevens. Wij maken deze rapportages tegen een zeer concurrerend tarief. Desgewenst houden de erkende Google Ads Professionals van InfoTrade rechtstreeks contact met de klant. Indien gewenst uit naam van je eigen organisatie.

Meer weten?

Heb je vragen over ons partner programma of één van onze diensten, neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook je gegevens en een eventuele vraag achterlaten door middel van het contact formulier. Uiteraard, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier

 • Bekijk onze privacyverklaring.