20 maart 2020

Net zoals voor vele andere bedrijven zorgt het coronavirus ook voor uitdagingen bij ons. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Wij helpen je graag en blijven in deze bijzondere tijd goed bereikbaar.

Onze maatregelen

We vinden het essentieel dat de continuïteit van al onze klanten en relaties wordt gewaarborgd. Daarom hebben we de volgende maatregelen getroffen:

✔ InfoTrade houdt zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM.
✔ Goede gezondheid en veiligheid staat bij ons centraal.
✔ Alle medewerkers werken in ieder geval zolang het nodig is vanuit huis.
✔ Wij zijn telefonisch of per e-mail goed bereikbaar. Alle geplande afspraken worden in overleg omgezet naar een (video)call.
✔ Onze medewerkers beschikken over alle noodzakelijke middelen om hun werkzaamheden vanuit huis uit te voeren.

Samenwerken

Met de maatregelen blijven wij optimale service verlenen en proberen wij de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat het juist nu belangrijk is om samen te werken. Daarom kijken onze consultants proactief naar de ontwikkelingen in jouw account. Ontstaan er uitdagingen of moet er op het laatste moment iets worden aangepast? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen staan wij voor jou klaar!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf succesvol en gezond blijft op de lange termijn. We wensen iedereen veel sterkte de komende periode!

>>

Tip corona updateInfoTrade corona maatregelen

Het is enorm belangrijk om je klanten in deze tijd goed op de hoogte te houden over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Daarom adviseren wij om je Google Mijn Bedrijfsvermelding te update. Het toevoegen van een post (zie afbeelding links) met relevante informatie behoort tot een van de interessante mogelijkheden. Op die manier zien klanten meteen wat jouw bedrijf heeft ondernomen om de verspreiding van coronavirus tegen te gaan.

Werkzaam in de automotive sector? Lees dan Corona ontwikkelingen: vijf tips voor automotive bedrijven