Think with Google: zoektrends van 2020

Op Think with Google kwamen wij een interessant artikel tegen over de zoektrends in 2020.

We kunnen 2020 als een chaotisch en historisch jaar omschrijven met onzekerheden op alle vlakken van de samenleving. Het was dan ook erg fascinerend om te zien dat vele mensen op “waarom” of, in het Engels, op “why” zochten. Dit had niet alleen te maken met het coronavirus, maar ook met andere belangrijke gebeurtenissen in 2020, zoals de Black Lives Matter protesten, de bosbranden in Australië, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, etc.

“Waarom is juist het toiletpapier uitverkocht?”, “waarom duurt de ontwikkeling van een vaccinatie zo lang?” en “waarom zijn de bosbranden in Australië zo heftig?”. Op onder andere deze vragen werd het afgelopen jaar honderden keren gezocht in Google.

Bekijk de video hieronder om te weten te komen op welke zoektrends en vragen mensen het meest zochten en voor een overzicht van heftige/mooie gebeurtenissen in 2020.

Ook interessant:

wat zijn instagram reels?
Blog

Is Instagram kapot?

Als ondernemer heb je misschien gemerkt dat je niet meer zo snel organisch groeit op Instagram. Je post regelmatig, je bent actief betrokken bij je

Lees Meer »