30 juni 2020

InfoTrade feliciteert Interhouse* met hun geweldige nieuwe website! Deze website is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Interhouse, het fullservice communicatiebureau Yourstyle en InfoTrade. Onderstaande de speerpunten van de nieuwe site:

Mobile first / responsive componenten

De website is zo gemaakt dat een websitebezoeker zowel op een desktop als op een tablet als op een mobiel een goede gebruikerservaring beleeft. 

Conversie geoptimaliseerde events tracking & rapportage 

Alle belangrijke conversies worden gemeten en kunnen apart worden toegerekend aan een van de 14 vestigingen van Interhouse. Een conversie is bijvoorbeeld een reactie op een woning of een contactaanvraag voor het verhuren van een woning. Ook telefoontjes worden gemeten via call tracking

Gebruikersvriendelijk, maatwerk website o.b.v. WordPress CMS 

Dus gemakkelijk te updaten en te onderhouden door de medewerkers van Interhouse 

De site is veel sneller

Door onder andere het uitschakelen van 20 plugins is de site veel sneller geworden (+367%). De gemiddelde pagina laadtijd is verlaagd van 8 seconden naar 1-3 seconden.

Integratie nieuwe dienstverleningen en 4 kleuren label branding

De verschillende dienstverleningen zijn: verhuur, verkoop(nieuw), aankoop(nieuw) en vastgoedmanagement.

Integratie met de door Interhouse gebruikte software

Integratie met RealWorks CRM software en met Omniboxx vastgoed beheersoftware. Hierdoor is er nu een naadloze integratie met de website en de software die Interhouse gebruikt voor het managen van klanten, prospects en vastgoedobjecten. 

*Interhouse is al meer dan 20 jaar actief als vooraanstaande dienstverlener in de vastgoedbranche.