Arval is al jaren een van de meest gewaardeerde leasemaatschappijen en behoort tot de top 5 van grootste in Nederland. Naast dat ze al 12 keer is uitgeroepen tot beste leasemaatschappij, blijft het zich continue verbeteren en vernieuwen. In 2015 wilde Arval de sprong maken naar het MKB waar ze eerder nog niet actief in waren. InfoTrade werd via zusterbedrijf LeaseTrader door Arval benaderd om mee te denken over de benadering van een nieuwe marktsegment.

Onze kennis doorvoeren naar succes

Met de kennis van onze Google AdWords specialisten hebben wij samen met de specialisten van Google een uitgebreid plan opgesteld voor Arval. Ze begaf zich in een nieuwe markt en moest dus als nieuwe speler zich een positie zien te vinden tussen alle MBK lease concurrenten. Door het inzetten van Google AdWords, gericht op de juiste doelgroep die bereikt moest worden, hebben wij ervoor gezorgd dat Arval zich nu ook gepositioneerd heeft als een belangrijke lease aanbieder voor zowel zakelijk als private lease.

Gerichter adverteren

Met de groeiende kennis van onze specialisten en het steeds uitgebreidere aanbod van Arval, blijft de positie steeds sterker worden. En nu Arval een uitgebreider aanbod heeft voor zowel zakelijk als private lease, zijn er meer mogelijkheden voor adverteren gekomen. Hierdoor kunnen de advertenties heel gericht worden ingezet. En de de zoekopdracht komt eerder overeen met wat er in de advertentie beschreven staat.

Doordat we deze aanpak hanteren voor de leasemaatschappij, zien we een stijging van de offerte aanvragen tegen lagere kosten per aanvraag. De kwaliteit van het verkeer is dus verbeterd.

Gerichter adverteren zorgt zeker voor een succes van je campagne! Benieuwd of InfoTrade ook wat voor jou kan betekenen? Lees meer over het opzetten en beheren van bijvoorbeeld een AdWords campagne, of bel ons op 02 540 60 85 voor meer informatie over de mogelijkheden!