InfoTrade heeft voor meerdere klanten hun website geoptimaliseerd. Door verschillende testen uit te voeren kon InfoTrade zien waar er verbeterpunten lagen. Door deze aan te passen zijn de conversies verhoogd. We hebben een aantal succes cases van klanten die we je kunnen vertellen.

Speelgoedindeton.nl

InfoTrade heeft voor de website van Speelgoedindeton verschillende testen uitgevoerd voor een ultieme conversie optimalisatie. Zo hebben we A/B testen opgezet om de conversies binnen de website te verhogen. Onze specialisten zijn samen met Speelgoedindeton.nl aandachtig naar de website gaan kijken om eventueel verbeterpunten te vinden. Vervolgens zijn er, in samenspraak met Speelgoedindeton.nl, verschillende ideeën gevormd. Vanuit daar zijn er testen opgesteld en hebben we deze uitgevoerd. Na enkele weken van testen, met daarnaast de doorgevoerde aanpassingen op de website, realiseert het speelgoedbedrijf nu een significant hogere omzet!

ToneControl

ToneControl wilde haar conversieratio verhogen. Door het inzetten van de conversie optimalisatie software ‘Barilliance ecommerce’, kon dit gerealiseerd worden voor ToneControl. Barilliance E-commerce technologie heeft Tonecontrol in staat gesteld de conversieratio en orderwaarde te verhogen. Real-time gepersonaliseerde productaanbevelingen in de webshop zorgen ervoor dat mensen sneller vinden wat ze zoeken. Ook worden direct relevante cross-sell artikelen getoond. Vervolgens wordt via e-mail winkelmand verlaters getriggerd om terug te keren naar de shop en hun aankoop alsnog af te ronden.

Voorbeeld e-mail ToneControl

 

Vervolgens worden de aanbevelingen continue geoptimaliseerd tijdens de lopende campagne. Hierdoor heeft ToneControl een verhoging in haar conversieratio gezien. Ook is de omzet uit de productaanbevelingen gestegen sinds het gebruik van Barilliance ecommerce.

Ook benieuwd wat wij voor je kunnen doen om meer uit je website te halen? Neem dan contact met ons op, of neem gerust een kijkje naar welke diensten wij aanbieden!