Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid hadden wij de eer om een korte presentatie te mogen geven ten overstaan van een mooie mix van ondernemers in Nieuw-Vennep.

Wilbert Philippo, onze spreker in hart en nieren, vertelt graag over InfoTrade, hoe ons bedrijf tot stand is gekomen en vooral hoe wij ondernemers helpen met hun online zicht- en vindbaarheid! De online wereld is onmetelijk groot en divers, waar voor ondernemers evenzoveel kansen liggen. Tijdens de presentatie spreekt Wilbert vol passie over onze producten en bezit daarbij de kunst om complexe zaken begrijpelijk te maken. Wat is bijvoorbeeld het nut van Social Media in combinatie met een website? Hoe belangrijk is een website en waar moet deze aan voldoen? Hoe werkt Facebook nou echt en hoe vind je daar klanten? Hoe houd je jouw klanten geïnteresseerd en wat zijn manieren om jouw LinkedIn connecties te enthousiasmeren?

De algoritmes van zowel Google als de Social Media kanalen zijn voor ons noten uit de muziek, waar wij samen met onze klanten de mooiste melodieën van maken en daarmee online verbindingen tot stand kunnen brengen.

Omdat wij de online wereld graag toegankelijk maken voor ondernemers geven wij presentaties door het hele land. Ook in Nieuw-Vennep een groot succes, waar er na de presentatie ruim voldoende stof tot nadenken was.

Als ondernemersvereniging interesse in een soortgelijke presentatie? Wij lenen Wilbert graag een paar uur uit om jou veel wijzer te laten worden. Je kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken. Wij zorgen dat we binnen een dagdeel contact met jou hebben.