Passie voor Online Marketing!

Al onze werknemers zetten zich graag in voor anderen. Ze hebben een passie voor online marketing, zijn specialisten in hun vakgebied en zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw bedrijf. Maak hieronder kennis met ons team!

Remco Roos

Partner
Remco is echtgenoot en vader van twee dochters. Hij tennist, gaat graag wedstrijdzeilen, doet aan wintersport en is een liefhebber van koken. Als mede-eigenaar van InfoTrade ligt zijn hart volledig bij digital marketing en advertising. Zijn specialisatie ligt dan ook bij Google AdWords campagnes. Hij denkt dat "Customer Intelligence" een grote toekomstige ontwikkeling wordt.

Wilbert Philippo

Partner
Wilbert is oprichter en directeur van InfoTrade. Hij is opgeleid als traditioneel marketeer en hij heeft zich vanaf 2002 gestort op online marketing. In Nederland is hij een bekende trainer en spreker. Wilbert werkt met het Nederlandse en Surinaamse team voor meer dan 200 bedrijven in Nederland en daarbuiten. Hij houdt van zijn gezin, Suriname, vissen en lekker eten. Hij is ondernemer in hart en nieren en houdt van de nieuwste gadgets. Wilbert is specialist in ondernemen en drones vliegen.

Arjan van Olst

Senior SEA Consultant
Arjan is getrouwd en vader van een zoontje. Hij is sinds 1999 werkzaam in de wereld van online media en marketing. Hij verzamelt graag games, speelt ze ook graag, staat graag vroeg op in het weekend om leuke dingen te doen met z'n vrouw en zoontje. Daarnaast leest Arjan graag boeken en kijkt hij films en series in zijn vrije tijd.  Hij is specialist in conversie-optimalisatie, advisering over online marketingstrategieën en het wegdromen bij de muziek van Mozart.

Shercinio Ware

Senior SEA Consultant
Shercinio is echtgenoot en vader van twee schattige dochtertjes. Hij kan goed voetballen en houdt van zingen en dansen (daar mag iedereen op werk ook van meegenieten). Hij is al 10 jaar werkzaam in de online marketing. Na zijn studie HBO Commerciële Economie is Shercinio gestart als SEA consultant en de jaren daarna heeft hij veel breder ervaring opgedaan in verschillende Digital marketing activiteiten. Naast consultant vanuit bureaukant kent hij ook de andere kant vanuit de werkzaamheden voor LeaseTrader. Hij is specialist in Digital marketing activiteiten, Customer intelligence en stressballetjes in de prullenbak gooien van een grote afstand.

Dennis Stritzko

Online Marketing Consultant
Hij was bijna professioneel gaan basketballen, squasht graag, houdt van zonnige vakanties en lekker eten. Verder vindt Dennis het leuk om verschillende sportwedstrijden (met name basketbal en voetbal) te bekijken en te bezoeken. Deze passie deelt hij maar ook al te graag (en te vaak) met zijn collega's. Dennis is specialist in Facebook campagnes opzetten en sneakers verzamelen.

Jonathan Wong-Swie-San

Senior Marketing Consultant
Is een familie man, predikant, houdt van gitaar spelen en is een natuurliefhebber. Hij is enthousiast, creatief en een sociaal vrije geest. Hij heeft altijd wel een reden om te lachen. Jonathan is de hoofdverantwoordelijke van het kantoor in Suriname. Zijn favoriete quote is: "Train yourself to let go of everything you fear to lose".

Sabrina Wong-Swie-San

Office Manager
Ze houdt er van als zaken goed zijn geregeld en alles op rolletjes loopt. Streeft naar tevreden klanten en tevreden medewerkers. Naast haar werk als Office Manager is ze een gezegende moeder van een zoontje en dochter. Daarnaast houdt ze van gezelligheid, shoppen en lekker eten.

Santousha Kalk

Online Marketing Consultant
Is oplossingsgericht en behulpzaam. Ze is een leergierige Online Marketing Consultant en werkt sinds 2012 bij InfoTrade. Santousha zet haar klanten altijd op de eerste plaats en stort zich met grootste toewijding op uiteenlopende opdrachten. Specialist op het gebied van zoekmachinemarketing en online adverteren via Adwords, BingAds en Facebook.

Ameet Binda

Online Marketing Consultant
Ameet is praktisch en op feiten gericht. Hij zet zich volledig in om iedere taak met precisie en geduld af te ronden. Met meer dan 10 jaar SEO en SEA ervaring is dat ook wel te verwachten. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met zaalvoetballen, vissen. En Ameet is ook in de muziek wereld te vinden als DJ!