Social media advertising

Bij Infotrade begrijpen we de specifieke uitdagingen en kansen in de auto-industrie. Wij zijn hier om uw online marketing zorgeloos en effectief te maken. We bieden op maat gemaakte social media advertentie oplossingen op TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn, en Pinterest. Samen ontwikkelen we een strategie, maken aantrekkelijke advertenties en zorgen voor de implementatie, monitoring en optimalisatie, van begin tot eind.

Onze diensten

 TikTok Advertising

TikTok is een krachtig platform voor het bereiken van een jongere doelgroep, en het is essentieel voor automotive merken om hier aanwezig te zijn. Onze TikTok advertising expert creëert boeiende, op maat gemaakte campagnes die uw merk in de spotlight zullen zetten en potentiële klanten aan te trekken.

 

Instagram Advertising

Instagram is een visueel platform dat perfect is voor het delen van prachtige beelden en video’s. Ons team ontwikkelt opvallende Instagram-advertenties in uw eigen huisstijl, met een pakkende actie gerichte teksten.

 

Facebook Advertising

Met miljarden gebruikers wereldwijd is Facebook een cruciaal platform voor automotive marketing. Wij maken gebruik van geavanceerde targetingmogelijkheden en advertentie-indelingen om uw boodschap precies bij de juiste doelgroep te brengen, wat leidt tot meer naamsbekendheid en conversies.

 

LinkedIn Advertising

LinkedIn is een waardevol platform voor het aanspreken van zakelijke klanten en professionals in de automotive branche. Wij ontwikkelen strategieën om uw B2B-relaties te versterken en uw merk te promoten onder degenen die de meeste impact hebben op uw bedrijf.


Pinterest advertising

Pinterest is een visueel platform waar ideeën worden gedeeld, en vooral inspiratie wordt opgedaan. Ons team creëert pakkende pins en boards die uw bedrijf in de spotlights zetten, gericht op een doelgroep die op zoek is naar inspiratie voor auto-gerelateerde projecten en aankopen. Pinterest marketing is perfect voor branding en om verkeer naar uw website te genereren.

 

Waarom kiezen voor ons?

Wij begrijpen dat social media advertising meer is dan alleen het plaatsen van advertenties. Het gaat om het vertellen van een verhaal, het bouwen van relaties en het genereren van meetbare resultaten. Hier zijn enkele redenen om voor Infotrade Automotive te kiezen:

 

  • Expertise in de Automotive Branche: Ons team heeft diepgaande kennis van de automotive sector en begrijpt de specifieke behoeften van uw doelgroep.
  • Creatieve Benadering: We zijn creatief en zorgen ervoor dat uw advertenties opvallen en resoneren met uw publiek.
  • Geavanceerde Targeting: We maken gebruik van geavanceerde targetingmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw advertenties worden weergegeven aan mensen die echt geïnteresseerd zijn in uw aanbod.
  • Meetbare Resultaten: We volgen en analyseren voortdurend de prestaties van uw campagnes en passen ze aan om de best mogelijke resultaten te behalen.
  • Volledige Service: Van strategieontwikkeling tot advertentiecreatie en -optimalisatie, wij zorgen voor alle aspecten van uw social media advertising campagnes.

Meer weten over alle mogelijkheden binnen social media advertising? Plan nu een gratis advies meeting in

Vrijblijvende video call van 30 minuten met een van de InfoTrade partners Wilbert Philippo of Remco Roos. Via Microsoft Teams, Google Meet of Zoom. Op de dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt!