Content marketing

Glans aan je merk toevoegen: De voordelen van content marketing.

Het inzetten van sterke, creatieve content op alle online kanalen waarop je bedrijf actief is geeft je bedrijf karakter. Welke content past het beste bij jouw doelgroep? En welke kanalen moet je inzetten om die doelgroep te bereiken? Wij nemen het creëren van goede content voor jouw bedrijf op ons: van Facebook campagnes, tot nieuwsbrieven en SEO teksten voor op de website.

Natuurlijk is het belangrijk om op Facebook, Twitter, Instagram en alle andere online kanalen goede content te hebben. Om de interesse te wekken, volgers te trekken en je huidige volgers te behouden. Regelmatig zien wij echter dat daardoor de nieuwsbrieven en teksten op de website achterblijven. Dat is jammer, want het realiseren van de gewenste conversies begint namelijk bij het triggeren van klanten en bezoekers op je website. Door interessante en relevante content te bieden, zorg je ervoor dat de bezoekers tot conversie overgaan. InfoTrade heeft alle expertise in huis om dit voor jouw bedrijf te realiseren!

Newsletters about news that matters

De specialisten van InfoTrade staan voor iedereen klaar om hun expertise in te zetten voor alles wat te maken heeft met online marketing en advertising. Zo zien wij regelmatig nieuwsbrieven die veel beter tot hun recht zouden komen met professionele ondersteuning. Wij schieten dan graag te hulp. Een strakke, overzichtelijke nieuwsbrief draagt bij aan de gewenste conversies. Veel bedrijven kijken slechts naar de opening rates van de nieuwsbrief. Wij kijken verder dan dat, omdat de opening rate slechts de eerste stap is van potentiële conversie. Een goede nieuwsbrief heeft duidelijke CTA’s en wordt vooraf degelijk getest. Hoeveel mensen vinden de informatie in de nieuwsbrief interessant en aantrekkelijk genoeg om de website te gaan bezoeken? Dat gaan wij voor je uitzoeken!

Onze werkzaamheden bestaan uit het opmaken van de nieuwsbrief (jij als opdrachtgever levert de basis tekst en afbeeldingen). Wij optimaliseren de nieuwsbrief en versturen hem vanuit ons eigen systeem. Daarnaast rapporteren we naar jou de belangrijkste KPI’s; het doorklikpercentage en de conversie. Verder testen we verschillende titels en werken van daar uit verder met degene die het hoogste scoort! Natuurlijk ontvangt elke unieke ontvanger de nieuwsbrief maar één keer. De kosten hiervan bedragen vanaf € 350,- per keer.

Content die SEO bullet proof is

Ook het schrijven van SEO technisch goede teksten is iets om op te focussen. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers van je website voldoende getriggerd worden om te blijven lezen, je website verder bekijken en uiteindelijk tot een conversie overgaan? SEO teksten schrijven is een on-going process. Je moet niet jarenlang dezelfde teksten op je site laten staan. Via Google Analytics kijken wij naar de pagina’s die verbetering nodig hebben en zorgen ervoor dat de bouncerate daalt. We kijken onder andere naar relevante zoekwoorden, pakkende titels en een goede meta-beschrijving. InfoTrade zorgt ervoor dat je website up-to-date is en aantrekkelijke teksten heeft, die ook nog eens goed gevonden worden in Google!

Bloggen om te pochen

Als bedrijf bloggen over je diensten, producten, de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen lijkt tegenwoordig bijna net zo belangrijk als het hebben van een Facebookpagina en website. Het fijne is, is dat je (bijna) alles wel kunt bespreken in een blog. Als het maar goed geschreven is en het je lezers interesseert. In een blog-artikel kan je uitgebreid (en niet in 140 tekens bijvoorbeeld) ingaan op het onderwerp. Een vlotte pen en een onderwerp dat jouw doelgroep aanspreekt zijn natuurlijk wel belangrijk. InfoTrade is altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent online marketing. Dus wij zijn bij uitstek dé partij om blogs te schrijven.

Heb je vragen, of wil je weten wat wij voor je kunnen doen omtrent content marketing? Bel ons op 020 244 5772 of stuur een bericht via het contactformulier.

Contact