fbpx

Over InfoTrade

Voor ambitieuze bedrijven

Jouw eigen externe Online Marketing team

InfoTrade beschikt over specialisten op de diverse disciplines binnen online marketing. Wij helpen jouw bedrijf verder! Zowel door nu meer omzet te realiseren en door de juiste stappen te zetten voor straks. Eventueel werken we één of meer dagen per week/maand bij jullie op kantoor, want we delen onze kennis graag met onze partners. Op die manier kunnen we namelijk samen het meeste bereiken. We willen graag toegevoegde waarde leveren en we vinden het zonde om werkzaamheden te verrichten die jullie met de juiste kennis ook zelf kunnen doen.  

Klanten/relaties

InfoTrade werkt onder andere met veel plezier voor Arval, Ligier Group en Wittebrug. Verder publiceert oprichter Wilbert Philippo artikelen in vakbladen als Automotive en Automobiel Management en wordt hij regelmatig gevraagd als spreker op congressen en seminars.

Doordat InfoTrade al jaren premier Google Partner is beschikken we altijd over de laatste online marketing inzichten voor de automotive sector. Voor diverse technische werkzaamheden maken we gebruik van betrouwbare, gespecialiseerde partners. Daardoor kunnen we vaak een aantrekkelijke totaaloplossing aanbieden. Ook maken we gebruik van een groot aantal tools voor onder andere analyse en attributie en onderhouden we goede relaties met de bedrijven daarachter.  

Specialisatie in Automotive

InfoTrade adviseert ambitieuze automotive bedrijven over hun digitale strategie en maakt werk van de implementatie hiervan. InfoTrade heeft zich volledig gespecialiseerd in de automotive sector. Ons team helpt dealers, merkspecialisten, leasemaatschappijen en universele autobedrijven met hun digitale strategie en de implementatie daarvan. Het doel hiervan is om de omzet, het rendement en het inzicht te laten groeien aan de hand van realistische doelstellingen.

InfoTrade is gevestigd in Amsterdam!

Onze kernwaarden

We hanteren al jarenlang een vijftal kernwaarden voor onze bedrijfsvoering waar we volledig achter staan. M.b.v. deze kernwaarden geloven we dat we onze klanten goed resultaat en een fijne samenwerking bieden en onze medewerkers een goede werkervaring.

  1. Eerlijkheid – We geven klanten altijd eerlijk advies, ook als dat niet in ons eigen voordeel is. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van mediabudget of de inzet en het rendement van specifieke advertentiekanalen of campagnes. Daarnaast vinden we het belangrijk om eerlijk tegen collega’s te zijn en elkaar te vertrouwen.
  2. Vrijheid – Vrijheid is heel belangrijk. Klanten zitten bij ons niet vast aan lange contracten en hebben dus de vrijheid om weg te gaan als en wanneer ze dat willen. Dat de meeste klanten jarenlang met ons samenwerken zien we als een compliment en teken van vertrouwen. Voor onze collega’s heeft vrijheid betrekking op het indelen van hun tijd en de manier waarop ze met klanten omgaan. 
  3. Persoonlijk – We vinden het fijn om een persoonlijke band met onze klanten op te bouwen. Los van het plezier komt dat ook de samenwerking ten goede. Ook vinden we het belangrijk om een persoonlijke band met onze collega’s te hebben. We lunchen daarom bijvoorbeeld samen en organiseren regelmatig gezellige bedrijfsuitjes. Dat is belangrijk voor een goede werksfeer. 
  4. Plezier – We vinden ons werk allemaal heel leuk. Daardoor delen we graag ons enthousiasme over nieuwe mogelijkheden / ontwikkelingen met elkaar en met onze klanten. Ook vinden we de sfeer in ons team belangrijk en willen we graag dat iedereen met plezier naar werk gaat. Verder vinden we een fit bedrijf belangrijk en motiveren we elkaar om te blijven bewegen.
  5. (Pro)actief – We anticiperen liever dan dat we reactief zijn en proberen eventuele uitdagingen zo snel mogelijk uit te zoeken en op te lossen. We willen onze klanten zo snel en adequaat mogelijk helpen en ze ontzorgen. Goede communicatie hoort daar ook bij. Deze werk- en denkwijze wordt intern ook gestimuleerd en als we een klant goed hebben geholpen geeft ons dat voldoening.

Afspraak maken?

InfoTrade

✔️ Specialisatie in automotive

✔️ Afspraak is afspraak

✔️ Pro actief