Portals / integraties

Portals / integraties voor Automotive

InfoTrade is dé online marketing specialist voor de automotive sector. Wij zorgen ervoor dat je meer winst kan behalen uit automotive portals zoals Autoscout24, Gaspedaal en Marktplaats.
 
Wij geven ook strategisch advies over het inzetten van deze portals, we verzorgen de integratie of implementatie én we zorgen voor inzicht in de attributie. Zelfs tot aan de kosten per rijdende auto!
 
Om uw online automotive marketing te optimaliseren maken we gebruik van diverse tools waarvan we hier de belangrijkste laten zien.

 

 

 

Portals & integraties voor automotive

InfoTrade is dé online marketing specialist voor de automotive sector. Wij zorgen ervoor dat je meer winst kan behalen uit de automotive portals als Autoscout24, Gaspedaal en Marktplaats.

Wij geven strategisch advies over het inzetten van de portals, verzorgen de integratie of implementatie en zorgen voor inzicht in de attributie t/m de kosten per rijdende auto!

Om uw online automotive marketing te optimaliseren maken we gebruik van diverse tools waar we hiervan de belangrijkste laten zien.