Team

Passie voor Online Marketing!

Al onze werknemers zetten zich graag in voor anderen. Ze hebben een passie voor online marketing, zijn specialisten in hun vakgebied en zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw bedrijf. Maak hieronder kennis met ons team!

Remco Roos

Partner
Remco is echtgenoot en vader van twee dochters. Hij tennist, gaat graag wedstrijdzeilen, doet aan wintersport en is een liefhebber van koken. Als mede-eigenaar van InfoTrade ligt zijn hart volledig bij digital marketing en advertising. Zijn specialisaties zijn Google Ads en Facebook campagnes. Hij denkt dat "Customer Intelligence" een grote toekomstige ontwikkeling wordt.

Wilbert Philippo

Partner
Wilbert is oprichter en directeur van InfoTrade. Hij is opgeleid als traditioneel marketeer en hij heeft zich vanaf 2002 gestort op online marketing. In Nederland is hij een bekende trainer en spreker. Wilbert werkt met het Nederlandse en Surinaamse team voor meer dan 200 bedrijven in Nederland en daarbuiten. Hij houdt van zijn gezin, Suriname, vissen en lekker eten. Hij is ondernemer in hart en nieren en houdt van de nieuwste gadgets. Wilbert is specialist in ondernemen en het vliegen met drones.

Sandra Meessen

Administratie / Office manager
Als technisch VA helpt ze andere ondernemers met het inrichten en uitbreiden van hun online business, zoals website, email marketing en leeromgeving. Ondanks dat het technisch VA werk haar nog steeds heel goed bevalt, mist ze het kantoorleven, bij een team horen en de structuur. Door de combinatie op te pakken van parttime baan als Office Manager en administratief medewerker bij ons op kantoor en daarnaast haar vaste klanten te blijven ondersteunen met de techniek van online business, pakt Sandra het beste van beide werelden. Naar sport kijken, koken en podcasts over wielrennen luisteren doet ze het liefst in haar vrije tijd. Van lekker terrasje pakken met vrienden tot roadtrips maken. Het maakt haar eigenlijk niet uit wat ze doet, als het maar samen is met vrienden.

Dennis Stritzko

Senior Online Marketing Consultant
Dennis gaat graag naar concerten, houdt van zonnige vakanties en lekker eten. Verder vindt Dennis het leuk om verschillende sportwedstrijden (met name basketbal en voetbal) te bekijken en Escape Rooms te spelen. Dennis heeft een brede ervaring in verschillende Digital Marketing activiteiten.

Morris Wolthuis

Online Marketing Consultant
Morris is een enthousiaste en leergierige marketing consultant die met plezier diverse uitdagingen aangaat. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in een dubbelrol binnen de automotive branche wil hij zich nu volledig richten op zijn passie: online marketing. Hij kijkt er daarom naar uit om creatieve (online) campagnes op te zetten en diverse werkzaamheden uit te gaan voeren bij InfoTrade, waarbij hij zijn interesse voor auto's en marketing kan combineren! Het meedenken met klanten en het oplossen van lastige vraagstukken om goede resultaten te behalen zijn aspecten die hem motiveren. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het voetbalveld, in de muziekstudio of bij een gaaf concert.

Joy Fokkema

Social Media Marketing Consultant
Het was altijd al de droom van Joy om aan het strand te wonen, en dat te combineren met haar passie voor creativiteit en marketing. Een paar jaar geleden heeft ze besloten om niet meer te wachten op het perfecte moment, en is ze gewoon begonnen en naar Spanje verhuist! Na het volgen van verschillende online marketing cursussen heeft ze zich uiteindelijk helemaal gespecialiseerd in social media marketing. Inmiddels heeft ze al een portfolio kunnen opbouwen en is ze onderdeel van de Infotrade familie. Naast haar passie voor social media marketing, houdt ze zich vooral veel bezig met spiritualiteit en geeft ze zelf ook Aura readings. Verder houd ze van sporten, en is ze sinds kort begonnen met bachata lessen.

Santousha Kalk

Online Marketing Consultant
Santousha is oplossingsgericht en behulpzaam. Ze is een leergierige Online Marketing Consultant en werkt sinds 2012 bij InfoTrade. Ze zet haar klanten altijd op de eerste plaats en stort zich met de grootste toewijding op uiteenlopende opdrachten. Santousha is specialist op het gebied van zoekmachinemarketing en online adverteren via Google Ads, BingAds en Facebook.