Misschien heb je er al eens over nagedacht om je producten via internet te verkopen. Of misschien wil je meer met je website doen. Maar waar begin je? Veel webbouwers zijn gespecialiseerd in één aspect. Ze zijn sterk in ontwerp en design, maar weten niet goed hoe je een website toegankelijk en aantrekkelijk maakt. Anderen hebben het technisch goed voor elkaar, maar kunnen je niet helpen met teksten, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid (usability). Consultancy door InfoTrade is daarbij dé oplossing.

Onafhankelijk advies

InfoTrade kijkt samen met jou naar de mogelijkheden van je website en bedrijfsuitingen. Wij spreken heldere taal. En je wordt voorzien van een onafhankelijk advies. Desgewenst brengen we je vervolgens in contact met de juiste partijen die dit kunnen realiseren. Wij kunnen ook het hele traject uit handen nemen voor je en ervoor zorgen dat er een kant en klare e-commerce oplossing komt, inclusief de marketing en promotie hiervan.

Wij komen zelf uit het MKB en praten geen academische consultancy taal. Meer rendement uit je onderneming door heldere en bruikbare adviezen is wat je van ons kunt verwachten.

Overige diensten zijn:

Bel ons gerust op 023 540 6085 of stuur een bericht via het contactformulier.