11 juli 2019

InfoTrade is vereerd om door Google te zijn uitgenodigd voor het Elevator groeiprogramma. Het traject dat een half jaar in beslag neemt bestaat uit onder andere groepssessies op de Google kantoren in Amsterdam en Londen en individuele sessies. Het programma is alleen beschikbaar op uitnodiging en wordt op dit moment gevolgd door slechts 14 andere Nederlandse bureaus.

Het doel is om Europa’s gecertificeerde digitale bureaus met de grootste potentie sneller te laten groeien. Dit wordt mogelijk gemaakt door een in opdracht van Google speciaal voor digitale bureaus ontwikkeld programma op het gebied van business planning, strategie, verkoop, marketing, finance, HR en leiderschap.

Eén van de drijvende krachten achter dit programma is Robert Craven. Craven is de bekendste adviseur op het gebied van groei van digitale bureaus. Hij schreef meerdere boeken waaronder “Grow Your Digital Agency”.

InfoTrade werkt samen met coach Philippa Dale Thomas tijdens individuele sessies. Dale Thomas was onder andere als managing director verantwoordelijk voor Fishburn Hedges, een leading UK PR bureau. Het team van InfoTrade is erg enthousiast dat we door Google zijn geselecteerd voor dit programma, vooral omdat het volledig op maat gemaakt is. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om kennis en ervaringen met andere bureaus te delen die in dezelfde groeicurve zitten.

Voor klanten en relaties van InfoTrade betekent dit dat wij door het maken van een professionalisatieslag nóg efficiënter en doelgerichter gaan werken.