Als ondernemer of marketeer weet je hoe belangrijk het is om consistent en waardevolle posts op sociale media te plaatsen.  Gelukkig zijn er veel handige apps beschikbaar die je kunnen helpen bij het creëren, beheren en plannen van je posts.

Hieronder staan enkele van de meest populaire en veelgebruikte apps die je kunt overwegen.

  • Hootsuite: Hootsuite is een van de meest populaire social media-management apps. Het biedt een eenvoudig te gebruiken platform waarmee je in één oogopslag kunt zien wat er op verschillende sociale media-platforms gebeurt. Je kunt ook posts plannen en publiceren op verschillende platforms, en rapporten bekijken over de prestaties van je posts.
  • Canva: Canva is een uitgebreide ontwerp app die je kunt gebruiken om visueel aantrekkelijke social media-posts en graphics te maken. Het biedt veel sjablonen en afbeeldingen die je kunt gebruiken, en het is eenvoudig om ermee te werken, zelfs als je geen grafische ontwerpvaardigheden hebt.
  • Later: Later is een app die is ontworpen om het plannen en publiceren van social media-posts eenvoudiger te maken. Je kunt posts vooraf plannen en programmeren, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het dagelijks publiceren van posts.
  • Planoly: Planoly is een app voor het beheren van Instagram-posts. Het biedt een visueel drag-and-drop-platform waarmee je je feed kunt bekijken en plannen voordat je posts publiceert. Je kunt ook rapporten bekijken over de prestaties van je post en bekijken hoe je prestaties verbeteren.
  • Unfold: Unfold is een app waarmee je verhalende, visueel aantrekkelijke verhalen kunt maken voor sociale media. Het biedt veel sjablonen en ontwerpopties, en het is eenvoudig om verhalen te maken die opvallen en aanspreken.

 

Deze zijn slechts enkele van de vele apps die je kunt gebruiken om je social media posts te creëren, beheren en plannen. Door te experimenteren met verschillende apps, kun je erachter komen welke het beste bij jouw specifieke behoeften past. Succes!

 

Meer weten? Plan nu een gratis advies meeting

Vrijblijvende video call van 30 minuten met een van de InfoTrade partners Wilbert Philippo of Remco Roos. Via Microsoft Teams, Google Meet of Zoom. Op de dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt!