Gratis Digital Marketing Quickscan

Haal ik voldoende rendement uit mijn Digital Marketing inspanningen? Betaal ik niet te veel voor bepaalde media(kanalen) of kan ik mijn budget niet beter verdelen? Door onze kennis van online marketing en onze specialisatie in de automotive sector is InfoTrade hét automotive marketingbureau dat jou hierbij kan helpen. Vraag nu een gratis Quickscan Digital Marketing aan en krijg antwoord op al deze vragen!

Behaal maximaal rendement uit jouw Digital Automotive Marketing

Om je te helpen met het beantwoorden van deze vragen, bieden wij een gratis Quickscan Digital Marketing aan. Hierdoor krijg je een goed inzicht in de kwaliteit en resultaten van jouw online campagnes. Daarnaast geven we je ook advies over de optimalisatiekansen. 

Wat kun je verwachten van zo’n Quickscan?

  • Advies over jouw Google Ads of Facebook Ads campagnes. Denk hierbij aan:
    • Structuur campagnes
    • Instellingen van de campagnes
    • Wat levert het op?
  • Advies over jouw website
  • Advies over het meetbaar maken van de online contact- en bestelmogelijkheden.

Door hier inzicht in te krijgen, haal je alles uit je Digital Marketing en weet je wat de volgende stap moet zijn. Converteren is het uiteindelijke doel, maar de weg er naartoe maakt of breekt dat je dat doel kunt behalen.

Review aanvragen

Om onze gratis review aan te vragen hoef je alleen maar het contactformulier in te vullen, wij regelen de rest voor jou! 

Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust op 023 – 540 6085.

Contact