Lancering Google Vehicle Ads in Nederland uitgesteld

Lancering Google Vehicle Ads in Nederland uitgesteld

Lancering Google Vehicle Ads in Nederland uitgesteld

We hebben er hard aan gewerkt de afgelopen maanden: de langverwachte lancering van de Google Vehicle Ads voor dealers en autobedrijven. Al vanaf maart 2022 geïntroduceerd in de VS en begin 2024 in bèta in de UK zouden deze ook vanaf 1 oktober in bèta in Nederland beschikbaar komen.

Voor een aantal klanten hadden wij de bèta aangevraagd en ook toegekend gekregen. Alles stond klaar, maar gisteren geen activatie van de campagnes….

Na de nodige belletjes en mailtjes naar specialisten bij Google kwam enigszins schoorvoetend het antwoord. De Listing Ads in Nederland zijn uitgesteld tot november voor gebruikte auto’s en tot 2025 voor nieuwe auto’s.

Jammer natuurlijk, maar ook een kans voor de bedrijven die hier nog niet klaar voor waren om je concurrenten nog voor te zijn en direct live te gaan bij de daadwerkelijke lancering.

Vragen over Google Vehicle Ads?

Zie voor meer informatie over deze speciale advertenties voor autoverkoop de artikelen zoals die op InfoTrade en Automotive Online. Je kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen voor meer informatie. Dat kan via deze link: Contact InfoTrade.

 

 

Ook interessant: