#DCDW event met Brian Pasch

#DCDW organiseert een nieuw fysiek evenement na meerdere succesvolle vorige edities. Dit event is op twee verschillende locaties. Zo vindt de eerste dag (23 maart) in het Van der Valk hotel te Almere plaats en de tweede dag (24 maart) in het stadion van KAA Gent. InfoTrade is partner van de events van #DCDW. Meld je aan via ons en krijg gratis toegang tot het evenement!

Terugblik

Tijdens het vorige event op 19 november besprak Paul de Vries het een en ander over Google Ads met InfoTrade’s Wilbert Philippo. Onderwerpen zoals AI optimalisatie, goals en events, en het effect van de updates van Apple en Google op de manieren van adverteren.

Wilbert geeft antwoord op vragen, zoals welk signaal geef je Google met het instellen van bepaalde goals of events? En wat voor effect heeft dat op jouw advertenties? Ook beantwoord hij de vraag welk effect de ban op cookies heeft voor automotive, en geeft hij direct de oplossing hiervoor.

Benieuwd naar het gesprek? Kijk het dan hier terug! Wilbert gaat in op essentiële vragen en geeft (visuele) oplossingen.

In het gesprek vertelt Paul de Vries ook een beetje over het aankomende #DCDW event. Tijdens het event gaan ze nog dieper in op de ontwikkelingen en uitdagingen in de automotive.

Automotive verbeteren

Het #DCDW event is het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche. Bij #DCDW doen ze er, samen met hun partners, alles aan om de online automotive elke dag beter te maken. Ze doen dit ook door de beste content naar Nederland te halen en kennis te delen door middel van dit event.

Zodat zij dealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en importeurs kunnen helpen om het optimale uit de online automotive te halen. Zo heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat de consument en de online automotive sterk zijn veranderd en geven zij tips om hier (online) zo goed mogelijk op in te kunnen spelen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit #DCDW event worden er verschillende presentaties gegeven. Denk hierbij aan presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag. Deze presentaties/discussies worden gehouden door branchegenoten met passie voor hun vak. Zoals: verkopers, marketeers, managers en directeuren.

De aanwezigen zijn allemaal automensen pur sang, onder andere werkzaam voor merkdealers, universele autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen die hun expertise uitwisselen. Zo is het #DCDW event het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche.

dcdw event

Programma in Almere

De eerste dag van het #DCDW event vindt plaats in Almere. Ook hier zal Brian Pasch aanwezig zijn middels een keynote. Deze woensdag wordt er verschillende waardevolle content gedeeld.

Dit doen we door middel van presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt en is uiteraard afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus.

Dit event is inclusief lunch. Tevens is het parkeren ook gratis!

Tijd: 13:00 – 17:00 +/-

Programma in Gent

De tweede dag van het #DCDW event vindt plaats in het Belgische Gent. Maar het is niet zomaar een locatie. Het vindt namelijk plaats in het voetbalstadion van KAA Gent! Deze dag zit vol met waardevolle content over de online automotive.

Zo zal de Amerikaan Brian Pasch hier aanwezig zijn middels een keynote en kun je op deze dinsdag verschillende presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag verwachten. Het programma van deze dag wordt binnenkort bekendgemaakt en is uiteraard afhankelijk van de maatregelen omtrent het coronavirus.

Dit event is inclusief lunch. Tevens is het parkeren ook gratis!

Tijd: 13:00 – 17:00 +/-

Het #DCDW event is het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche. Daarnaast ga je naar huis met enorm veel inspiratie. Kortom, dit event mag je niet missen als automotive bedrijf. Meld je aan via onderstaande button!

Ook interessant:

wat zijn instagram reels?
Blog

Is Instagram kapot?

Als ondernemer heb je misschien gemerkt dat je niet meer zo snel organisch groeit op Instagram. Je post regelmatig, je bent actief betrokken bij je

Lees Meer »