Maak kennis met onze stagiair!

Maak kennis met onze stagiair!
Adil start met zijn eerste stagedag!

Na een enthousiast sollicitatiegesprek mogen wij Adil Ajiou officieel welkom heten als stagiair bij InfoTrade. Op maandag 16 november is Adil dan ook van start gegaan met zijn meewerkstage bij ons. Maak kennis met onze stagiair en kom meer te weten over zijn opleiding, hobby’s en werkzaamheden binnen InfoTrade.

Opleiding

Adil is na het behalen van zijn welverdiende havodiploma begonnen aan de opleiding Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool. Zijn keuze voor De Haagse Hogeschool is mede beïnvloedt door familieleden en kennissen. Zij hebben ook op deze school gezeten of volgen op dit moment een opleiding. Daarnaast is de school goed bereikbaar voor hem en hij vindt de sfeer binnen de school erg aangenaam.
 
In het eerste jaar kreeg hij vooral veel theorie over verschillende vakken gerelateerd aan zijn opleiding. Denk daarbij aan marketing, marktonderzoek en consumentengedrag. Zijn hoge inzet, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid in de vele aspecten van marketing zorgden er uiteindelijk voor dat hij zijn propedeuse behaalde. Een applaus waard! Momenteel bevindt hij zich in zijn tweede studiejaar en is hij naast het stage lopen bezig met keuzevakken en projectopdrachten voor school.  
 

Vrijetijdsbesteding

In zijn vrije tijd kijkt Adil graag naar films en series. Daarnaast houdt hij ervan om tijd door te brengen met zijn familie. Verder is hij vaak “online” te vinden. Hij vindt het namelijk erg leuk om bezig te zijn met social media. Onder andere om zich te vermaken, contact te hebben met mensen en natuurlijk om informatie te verkrijgen. Ook kijkt hij graag naar voetbalwedstrijden van vooral de Spaanse en Engelse voetbalcompetitie. 

InfoTrade

De belangrijkste reden waarom Adil specifiek gekozen heeft om bij InfoTrade te solliciteren is vooral de mogelijkheid voor hem om bezig te zijn met content marketing en social media. Dit zijn werkzaamheden die Adil erg aanspreken en waarin hij graag wilt groeien. Het feit dat wij hem toegang geven om te doen wat hij leuk vindt, gaf Adil de doorslag om bij ons aan te kloppen. Hij houdt er dan ook erg van om proactief bezig te zijn, zijn eigen ideeën mee te delen en om ervaringen en kennis op te doen. Hij zal binnen een periode van vijf maanden verantwoordelijk zijn voor deze werkzaamheden en wij hopen dan ook dat wij veel moois van Adil gaan zien! Maak op deze pagina nogmaals kort kennis met onze stagiair en andere collega’s met wie Adil de komende periode gaat samenwerken!

 

Ook interessant:

wat zijn instagram reels?
Blog

Is Instagram kapot?

Als ondernemer heb je misschien gemerkt dat je niet meer zo snel organisch groeit op Instagram. Je post regelmatig, je bent actief betrokken bij je

Lees Meer »