Win een iPad Pro!

InfoTrade is wederom dit jaar gegroeid. Het is heel fijn dat steeds meer bedrijven ons weten te vinden als online marketingbureau dat volledig gespecialiseerd is in de automotive. Om alle nieuwe dealers, merkspecialisten en universele autobedrijven te kunnen helpen bij hun digitale strategie en de implementatie daarvan, zoeken wij nieuwe collega’s.

Ken jij een (medior/senior) online marketing consultant, of wellicht een specialist in SEO, SEA, Social Ads? Dan maak jij kans op een iPad Pro!

Breng jij een potentiële nieuwe collega aan en tekent diegene een arbeidsovereenkomst bij ons? Dan krijg jij direct na het tekenen van de arbeidsovereenkomst een iPad Pro van ons! De voorwaarden zijn vrij eenvoudig:

  • Wij of onze recruiter heeft niet eerder contact gehad met deze persoon
  • Deze persoon heeft niet eerder een contract bij ons gehad
  • Degene die de nieuwe collega aanbrengt krijgt de iPad Pro na het tekenen van de arbeidsovereenkomst

 

ipad pro win actie

InfoTrade is een groeiend, zelfverzekerd en vakkundig bedrijf, waarin de nieuwe collega een belangrijke bijdrage gaat leveren. Diegene groeit dus ook mee qua ontwikkeling, werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Groeien kunnen we alleen samen en met de juiste specialisten!

InfoTrade werkt met heel korte lijnen en elke medewerker krijgt veel ruimte om zaken zelfstandig in te vullen. Dat laatste – die zelfstandigheid – is een must. Er is opleidingsbudget beschikbaar om verder te ontwikkelen, noodzakelijk om alle nieuwe technieken en mogelijkheden bij te houden. Het InfoTrade team is stabiel en hecht, een team waar je graag deel van wil uitmaken als enthousiaste, pro-actieve, toegewijde en gezellige collega. De juiste persoon wordt met open armen ontvangen in ons kantoor in Amsterdam.

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Vul hieronder jouw gegevens en van de potentiële nieuwe collega in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Ook interessant:

wat zijn instagram reels?
Blog

Is Instagram kapot?

Als ondernemer heb je misschien gemerkt dat je niet meer zo snel organisch groeit op Instagram. Je post regelmatig, je bent actief betrokken bij je

Lees Meer »