Word beter in online automotive!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de online automotive? Kijk dan vrijdag 19 november live mee met het LinkedIn Live event van #DCDW.

In dit LinkedIn Live event gaat #DCDW in gesprek met hun partners die samen met hen de online automotive beter willen maken. Zij gaan per partner 15 minuten live in gesprek over de nieuwste ontwikkelingen in de (online) automotive, verschillende services die worden aangeboden en op welke wijze dit van belang kan zijn voor jou.

Naast partners zoals: Used Car Controller, Autorola, Notarieel Betalen, Findio, Autotelex, en Rhino Events, zijn wij van Infotrade ook vertegenwoordigd door Wilbert Philippo.

#DCDW

#DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop en is een unieke speler in de online autobranche. Het platform geldt als leidend kenniscentrum voor iedere verkoper, verkoopleider, dealerdirecteur of online marketeer die beter wil worden in zijn vak. Effectieve leadopvolging, hulp bij het opvolgen van telefonische leads, analyse van gesprekken en training van verkopers vormen de hoofdactiviteiten van #DCDW.

Virtual BDC

Het Virtual BDC van #DCDW verzorgt de volledige leadopvolging voor dealers en autobedrijven. Maximale conversie van lead naar sale is het doel. Dankzij het Virtual BDC gaat geen lead verloren en worden leads binnen een uur opgevolgd door professionals. Als verkoper krijg je de verkoopkansen kant en klaar aangeleverd door #DCDW.

Call Track Manager

De telefonische lead is de best converteerbare lead van allemaal. Die wil je dus niet aan je voorbij laten gaan. Call Track Manager zorgt voor inzicht in de herkomst van deze leads en de Quality Managers van #DCDW analyseren de gesprekken van je verkopers met potentiële klanten. Bijsturen waar nodig was nog nooit zo eenvoudig. Het maakt Call Track Manager een onmisbaar stuk gereedschap in het moderne autobedrijf

Events

#DCDW begon met inspirerende bijeenkomsten voor autodealers die beter willen worden in online verkoop en marketing. Nog altijd zijn de #DCDW-bijeenkomsten van Paul de Vries razend populair. Sprekers met nationale en zelfs internationale bekendheid delen hun kennis en ervaring met directies, verkopers en ondernemers die beter willen worden in online automotive.

Wil jij ook beter worden in online automotive? Neem dan deel aan de #DCDW online event met Infotrade!

tijdlijn online event

Ook interessant:

wat zijn instagram reels?
Blog

Is Instagram kapot?

Als ondernemer heb je misschien gemerkt dat je niet meer zo snel organisch groeit op Instagram. Je post regelmatig, je bent actief betrokken bij je

Lees Meer »