« Terug naar overzicht

Wat is Used Car Controller of UCC?


Used Car Controller (UCC) is een veelzijdig occasionbeheersysteem ontworpen om de verkoop en het beheer van tweedehands auto’s te optimaliseren. Het biedt een scala aan functies die zijn ontworpen om het rendement van de verkoop van gebruikte auto’s te maximaliseren. De tool helpt bij het beheren van de gehele levenscyclus van een tweedehands voertuig, van taxatie en inkoop tot aan de verkoop. Het biedt ondersteuning voor het taxeren van voertuigen, het publiceren van advertenties op verschillende online portals, en workflow management door middel van de FlexFlow module​​​​.

UCC biedt verschillende licentiepakketten aan, waaronder UCC Pro Plus, UCC Pro, en UCC Basic, die variëren in functies zoals het aantal foto’s per autodossier, de toegang tot webportals, mobiele app-ondersteuning, kentekenverrijking, en professioneel advertentiebeheer. De tool stelt gebruikers in staat om hun concurrentiepositie te bepalen en hun prestaties te vergelijken met die van collega’s binnen hetzelfde merk of regio, wat kan helpen bij het maken van geïnformeerde inkoopbeslissingen en het optimaliseren van de voorraad om de verkoop te maximaliseren​​.

Daarnaast biedt UCC de mogelijkheid om de tool uit te breiden met aanvullende modules zoals FlexFlow, een module voor workflow management die helpt bij het beheersen van het gehele proces van inname tot aflevering van gebruikte auto’s, en MarketView, een tool om inzichten te verkrijgen in de lokale markt en de concurrentiepositie. UCC maakt ook het taxeren van voertuigen, het aanvragen van gegarandeerde biedingen of het aanbieden van voertuigen ter veiling, en het opvragen van restwaarde eenvoudiger, wat bijdraagt aan het maximaliseren van de restwaarde van de voertuigen.

Zie ook autoportaal.

Wat is

Laatste update: maart 2024